HjemmesideUtrydde fattigdomUtrydde sultGod helseGod utdanningLikestilling mellom kjønneneRent vann og gode sanitærforholdRen energi for alleAnstendig arbeid og økonomisk vekstInnovasjon og infrastrukturMindre ulikhetBærekraftige byer og samfunnAnsvarlig forbruk og produksjonStoppe klimaendringeneLiv under vannLiv på landFred og rettferdighetSamarbeid for å nå målene
FNs sivilsamfunnskonferanse:

FNs framtidspakt under lupen i Nairobi

Rundt 2000 aktivister fra hele verden var i mai samlet til en todagers konferanse i Nairobi. FNs framtidstoppmøte og den tilhørende framtidspakten sto sentralt på agendaen.

Natur:

Nordisk samarbeid for naturen

Forum for utvikling og miljø går sammen med nordisk sivilsamfunn for å fremme implementering av naturavtalen og styrke nordisk sivilsamfunns påvirkning i naturforhandlingene.

Aktivisten:

- Vi må fortsette å protestere

Anne Marte Sundnes Skaland fra Kirkens Nødhjelp er opptatt av å endre strukturer som hindrer at mennesker kan leve gode liv, og har erfart at en gjeng med aktivister og noen progressive stater kan få til store ting!

Norge som investor:

ForUM på høring om Oljefondsmeldingen 2024

Forum for utvikling og miljø og flere medlemsorganisasjoner har i dag deltatt på høring hos finanskomiteen om årets stortingsmelding om Statens pensjonsfond utland (SPU).