HjemmesideUtrydde fattigdomUtrydde sultGod helseGod utdanningLikestilling mellom kjønneneRent vann og gode sanitærforholdRen energi for alleAnstendig arbeid og økonomisk vekstInnovasjon og infrastrukturMindre ulikhetBærekraftige byer og samfunnAnsvarlig forbruk og produksjonStoppe klimaendringeneLiv under vannLiv på landFred og rettferdighetSamarbeid for å nå målene
Klimakonferanse i Bonn:

Forhandlinger i stampe

Klimaforhandlingene i Bonn har gått trått. De klare resultatene lar vente på seg ettersom partene ikke har blitt enige om mange av de viktigste forhandlingspunktene, skriver Lillian Bredal Eriksen, seniorrådgiver på klima.

Finansiering for utvikling:

FfD4 – muligheten til å løse gjeldskrisa

Neste år vil den fjerde internasjonale konferansen om utviklingsfinansiering finne sted. Norge har en unik mulighet til å spille en viktig rolle, skriver Julie Rødje, daglig leder i SLUG - Nettverk for rettferdig gjeldspolitikk.

Aktivisten:

For jenters rett til utdanning

Nora Malicks hjertesak er jenters utdanning, spesielt i Sahel-regionen. Hun er juniorrådgiver for utdanning og ungdomskoordinator i Plan International Norge.

Klimakonferanse i Bonn:

Nytt klimafinansieringsmål på trappene

Den 3. juni begynner årets klimaforhandlinger i den tidligere tyske hovedstaden Bonn. Forum for utvikling og miljø har også i år sendt innspill til den norske delegasjonen, og vil være til stede på møtene.

FNs sivilsamfunnskonferanse:

FNs framtidspakt under lupen i Nairobi

Rundt 2000 aktivister fra hele verden var i mai samlet til en todagers konferanse i Nairobi. FNs framtidstoppmøte og den tilhørende framtidspakten sto sentralt på agendaen.