Møt ForUMs nye kommunikasjonsrådgivere

Foto: privat. Spire.

Møt ForUMs nye kommunikasjonsrådgivere

Ida Åkerstedt er en dedikert helårsbader som er glad i bøker, mens Cari Anna Korshavn King er både bade- og klatreglad. Bli kjent med ForUMs nye kommunikasjonsrådgivere.

Ida kommer fra Asker, er utdannet journalist fra England og har en mastergrad i utviklingsstudier fra universitetet i Cape Town i Sør-Afrika. Etter at hun kom tilbake til Norge for noen få år siden har hun jobbet i organisasjonene Forandringsfabrikken og Dråpen i Havet, og vært frivillig i Fellesrådet for Afrika.

Cari Anna kommer fra USA, men er delvis oppvokst på Gjøvik. Hun har en bachelorgrad i utviklingstudier fra OsloMet. Hun har vært engasjert i mange år hos Spire der hun blant annet har vært nestleder. Det siste året har hun deltatt på Norec utveksling mellom Malawi og Norge der hun var med å skrive en rapport om klimafinansiering og landbruk.

Hva gleder dere mest til å jobbe med i ForUM?

Vi ser frem til å møte og samarbeide med masse flinke folk – og å jobbe kreativt med tekst og innholdsproduksjon for å skape engasjement. Vi gleder oss til å bruke kommunikasjonsarbeidet til å bidra til å løfte de viktige temaene ForUM og medlemmene våre jobber med for å få større innflytelse og politisk gjennomslag.

Hva gjør dere når dere ikke jobber med å gjøre verden til et bedre sted?

Under pandemien ble jeg en dedikert helårsbader, og trives generelt veldig godt når jeg er ved havet, sier Ida.

Jeg er også badeglad hele året, forteller Cari Anna. I tillegg er jeg veldig glad i å klatre, både inne og ute.

Har dere en funfact om deres selv?

Jeg samler på postkort fra alle steder jeg har reist, sier Cari Anna.

Og jeg har håndhilst på verdens høyeste mann, avslutter Ida.

Cari Anna og Ida er vikarer i ForUM fram til henholdsvis februar og juni 2024.