Ledig stilling:

To ledige stillinger

Brenner du for en bedre verden? Forum for utvikling og miljø har to ledige faste stillinger som rådgiver/seniorrådgiver på biologisk mangfold og menneskerettigheter, samt FNs bærekraftsmål og finansiering.

MISSION IMPACT:

Bruk MISSION IMPACT i undervisningen

På Globalskole finner du nå undervisningsopplegg og oppgaver knyttet til MISSION IMPACT i fagene naturfag og samfunnsfag. Finn undervisningsopplegg, lærerveiledning, kahoot og andre ressurser her.

Foto: Andrea Buggioni / Flickr CC
COP25:

Bli med på klimamarkering

I desember drar Norge til klimaforhandlingene i Madrid (COP25). Fredag 22. november arrangerer Changemaker en klimamarkering for alle som vil be Norge ta ansvar under forhandlingene. Over 20 organisasjoner kommer. Klima- og miljøministeren kommer. Kommer du?

Matsikkerhet:

Små og mellomstore bedrifter i tet

Små og mellomstore bedrifter står i spissen for et gjennombrudd i afrikansk landbruk. En ny rapport beskriver utviklingen som «en stille revolusjon».

Statsbudsjettet :

Større åpenhet rundt SDGene

I årets stabudsjett tar Norge grep for å styrke implementeringen av FNs bærekraftsmål. - En god begynnelse, men Norge har fortsatt en vei å gå før vi kan kalle oss en pådriver, mener daglig leder i Forum for utvikling og miljø, Kathrine Sund-Henriksen.

Ny naturavtale:

Bretter opp ermene for en sterk ny naturavtale

I 2020 skal verdens land bli enige om en ny internasjonal avtale for å bevare naturen. Sammen med våre medlemsorganisasjoner bretter vi nå opp ermene for å arbeide for en sterk avtale som vil stanse tapet av natur.

Flere nyheter

Se ForUMs temasider om alle de 17 bærekraftsmålene