• Hjemmeside

  FNs bærekraftsmål

 • Hjemmeside

  Våpenhandel

 • Hjemmeside

  Klima

 • Hjemmeside

  Finansiering for utvikling - Norge som investor

HLPF-toppmøte starter i dag:

Ny rapport om hvordan Norge kan nå FNs bærekraftsmål

Hvordan løfte en milliard mennesker ut av fattigdom uten å ødelegge jorda? Det er temaet for FN-toppmøtet om bærekraftsmålene som starter i New York i dag. En raskere omstilling trengs dersom Norge og andre land skal klare å nå de ambisiøse målene, viser vår nye rapport overrakt til regjeringen.

Foto: DextersLab/FlickrCC
High Level Political Forum 2017:

Alt bra her - send mer penger

Her på FNs toppmøte om bærekraftsmålene i New York er det god stemning blant delegatene. Men de har fått for lite penger med seg hjemmefra. Vi når ikke bærekraftsmålene uten endringer i det internasjonale finanssystemet.

High Level Political Forum 2017:

Toppmøte to år inn i FNs bærekraftsagenda

Mandag 10. juli sparket FN i gang det andre høynivåmøte om bærekraftig utvikling. Beskjeden fra António Guterres, FNs nye generalsekretær, er at vi nærmer oss, men mye gjenstår.

New report: :

17 goals. 1 future

How the UN Sustainable Development Goals can be reached in and with Norway by 2030.

Ny innspillsrapport om bærekraftsmålene 2017:

17 mål, én framtid

Slik kan Norge nå FNs bærekraftsmål innen 2030: Les anbefalingene som Forum for utvikling og miljø med rundt 50 norske organisasjoner ga regjeringen før FNs toppmøte starter mandag. 

Erna kan bli bærekraft-stjerna i G20

Som gjest på G20-toppmøtet i helgen bør lede an for bærekraftig utvikling, klima og ansvarlig næringsliv. Det mener norske organisasjoner som i dag møtte Erna Solberg.

Flere nyheter

Kalender