• Hjemmeside

    Norge som investor

  • Hjemmeside

    FNs nye utviklingsmål

Spesialvisning av Drone

"Tenk om det konstant surret et ubemannet fly over oss, styrt fra en helt annen del av verden - klar til å skyte deg ned." Slik begynte innlegget ForUM-rådgiver Borghild Tønnesen-Krokan holdt etter torsdagens spesialvisning av dokumentarfilmen Drone på Saga kino.

Zero draft lansert

Det første utkastet til resolusjonen om Finansiering for utvikling som skal vedtas i Addis Ababa i juli kom nå - etter lang utsettelse - fra norske Geir O. Pedersen og guyanske George Talbot, som leder FN-forhandlingene.

Dokumentaren Drone viser bånd mellom krigs- og spillindustrien (Foto: Tour de Force).

Spesialvisning av filmen Drone

Den norske filmen Drone har inspirert skaperne av Homeland og er blitt et fenomen over hele verden. Filmen har gått på kino siden 27. februar og det er ikke lenge til den er ute av programmet. I den sammenheng ønsker vi å oppfordre dere til å komme å se den på Saga kino torsdag 19. mars kl 12.00. Innledning ved ForUM.

Regjeringen kvitter seg med kritisk røst

Norske sivilsamfunnsorganisasjoner er skuffet over at Utenriksdepartementet og Nærings- og fiskeridepartementet har bestemt seg for ikke å fornye professor Hans Petter Gravers mandat som leder av det norske kontaktpunktet for OECDs retningslinjer. 

Optimistisk til EUs klimaregime

Hva har det å si for Norge å knytte seg til EUs klimapolitikk? Dette var utgangspunkt for seminaret ForUM arrangerte i samarbeid med Naturvernforbundet denne uken.

Flere nyheter

Kalender