• Hjemmeside

  FNs bærekraftsmål

 • Hjemmeside

  Våpenhandel

 • Hjemmeside

  Klima

 • Hjemmeside

  Finansiering for utvikling - Norge som investor

Nytt dialogforum for samstemthet

Statssekretær i utenriksdepartementet, Laila Bokhari bekreftet i dag at UD til høsten vil invitere til et dialogforum om samstemt politikk for utvikling.

Foto: ForUM/Kristin Marie Skaar
Kommentar:

Mageplask for ny klimamelding

-Timingen var optimal. Istedet ble det mageplask, sier ForUMs klimarådgiver Kristina Fröbergom regjeringens Stortingsmelding om klimapolitikken som ble presentert i dag. 

Politisk seier:

Stortingsflertall vil ha bærekraftsmålplan

Et flertall på Stortinget vil at Norge skal lage en plan for hvordan bærekraftsmålene  skal nås.  –Veldig bra.  Sivilsamfunnet bør få være med på å lage en god plan. Vi har ingen plan B eller planet B, sier ForUM som lenge har etterlyst dette.

Politisk seier:

Oljefondet ut av skatteparadis

Oljefondet flytter eiendommer fra skatteparadiset Luxembourg. -Viktig skritt for større åpenhet, mener Forum for utvikling og miljø, som lenge har advart mot Oljefondets bruk av skatteparadiser.

Foto: ForUM/Kristin Marie Skaar

Ledig stilling: Kommunikasjonsrådgiver

Vi søker etter en samfunnsengasjert, dynamisk, nysgjerrig og tydelig kommunikasjonsrådgiver som brenner for å formidle vår tids viktigste globale spørsmål og å bidra til at verden når bærekraftsmålene innen 2030. Søknadsfrist: 21. juni 2017.

Nyhet: :

NÅ må Norge på banen

Konsekvensen av at Trump trekker USA fra Parisavtalen må bli at Norge høyner sine ambisjoner og går inn for fullt - slik vi gjorde da han innførte ”gag-rule” tidligere i år, mener Forum for utvikling og miljø.
Flere nyheter

Kalender