Møt ForUMs nye seniorrådgiver administrasjon og økonomi

Møt ForUMs nye seniorrådgiver administrasjon og økonomi

Ida Svendsen, ny seniorrådgiver administrasjon og økonomi, har blant annet vært medforfatter av en kokebok for barn og unge. Møt sekretariatets nyeste tilskudd i dette intervjuet.

Velkommen til oss! Kan du fortelle oss litt om hvem du er og hva du har gjort før du begynte i ForUM?

Jeg er født og oppvokst i Larvik, men har bodd i Oslo i mange år. I tillegg ser jeg på Liverpool i England som min tredje hjemby etter å ha levd mye av studielivet mitt der. Av studier har jeg og en mastergrad fra Senter for utvikling og miljø her i Oslo. I arbeidslivet har jeg vært en administrativ potet som har vært innom både Norsk Folkehjelp og store offentlige it-prosjekter, før jeg landet hos et fint lavterskeltiltak i Kirkens Bymisjon i ni år. I deler av denne perioden hadde jeg også verv i styret i Kirkens Bymisjon. Nå er jeg derimot veldig glad for å være på plass hos ForUM!

Hva gleder du deg mest til å jobbe med i ForUM?

Jeg gleder meg til å kunne bruke bredden av min bakgrunn hos en organisasjon med et så viktig og dagsaktuelt formål som ForUM har. Jeg håper å bidra til at de flinke folka rundt meg kan ha fokus på sine kjerneområder framover, og gleder meg samtidig selv til å lære noe nytt hver dag.

Hva spiser du helst/favorittmat?

Jeg er nok egentlig ganske kresen, og hvis jeg skulle valgt bare én ting å spise resten av livet hadde det vært noe så enkelt som ferskt rundstykke med valmuefrø, ost og smør.

Hva er det folk ikke vet om deg/har du en funfact om deg selv?

Kresen til tross; jeg har vært medforfatter på en kokebok for barn og unge.