Velkommen til oss! Kan du fortelle oss litt om hvem du er og hva du har gjort før du begynte i ForUM?
Jeg er født og oppvokst i Larvik, men har bodd i Oslo i mange år. I tillegg ser jeg på Liverpool i England som min tredje hjemby etter å ha levd mye av studielivet mitt der. Av studier har jeg og en mastergrad fra Senter for utvikling og miljø her i Oslo. I arbeidslivet har jeg vært en administrativ potet som har vært innom både Norsk Folkehjelp og store offentlige it-prosjekter, før jeg landet hos et fint lavterskeltiltak i Kirkens Bymisjon i ni år. I deler av denne perioden hadde jeg også verv i styret i Kirkens Bymisjon. Nå er jeg derimot veldig glad for å være på plass hos ForUM!
Hva gleder du deg mest til å jobbe med i ForUM?
Jeg gleder meg til å kunne bruke bredden av min bakgrunn hos en organisasjon med et så viktig og dagsaktuelt formål som ForUM har. Jeg håper å bidra til at de flinke folka rundt meg kan ha fokus på sine kjerneområder framover, og gleder meg samtidig selv til å lære noe nytt hver dag.
Hva spiser du helst/favorittmat?
Jeg er nok egentlig ganske kresen, og hvis jeg skulle valgt bare én ting å spise resten av livet hadde det vært noe så enkelt som ferskt rundstykke med valmuefrø, ost og smør.
Hva er det folk ikke vet om deg/har du en funfact om deg selv?
Kresen til tross; jeg har vært medforfatter på en kokebok for barn og unge.