Bruk MISSION IMPACT i undervisningen

Bruk MISSION IMPACT i undervisningen

På Globalskole finner du nå undervisningsopplegg og oppgaver knyttet til MISSION IMPACT i fagene naturfag og samfunnsfag. Finn undervisningsopplegg, lærerveiledning, kahoot og andre ressurser her.

Nettserien MISSION IMPACT følger tre norske ungdom på hver sin reise mot en bærekraftig framtid. Global skole har nå laget undervisningsopplegg knyttet til nettserien, særlig for bruk i videregående skole, men nettserien passer også for ungdommer på ungdomsskole.

Ressurser:Her er hva Global skole skriver om bruk av serien i undervisning:

Om nettserien
I serien følger vi tre ungdommer som har fått hvert sitt oppdrag, å ta opp kampen mot miljøkrise, våpenhandel og skatteparadiser. Victoria reiser til Hellas og møter flyktninger fra Jemen. Hennes bilde av fredsnasjonen Norge rakner når hun finner ut at Norge eksporterer våpen og militært utstyr. Penelope vasser i konsekvensene av plastforsøpling i en skjærgård utenfor Trondheim. Kim møter en brutal virkelighet på gata i Texas, og mellom skyhøye bygninger og milliardindustrier spør han seg: hvor blir det av alle penga?

Undervisningsopplegg
Tilegn dere kunnskap om tre av vår tids største utfordringer, miljøkrise, krig og fattigdom. Dere vil også bli oppfordret til å tenke gjennom hvordan dere kan gjøre en forskjell. Om det siste bare blir til teori i klasserommet eller også satt ut i handling avhenger av hvor mye tid dere får sette av til undervisningsopplegget. Hvis det ikke blir tid på skolen, så kan det også gjøres på fritiden.