MISSION IMPACT: ÅRETS VIKTIGSTE SERIE LANSERES 2. APRIL

MISSION IMPACT: ÅRETS VIKTIGSTE SERIE LANSERES 2. APRIL

Krig. Fattigdom. Miljøkrise. Webserien MISSION IMPACT følger tre norske ungdommer som tar opp kampen mot vår tids største utfordringer. Årets viktigste webserie lanseres 2. april.

SE PROMO FOR SERIEN HER

Victoria (20) reiser til Hellas og møter flyktninger fra Jemen. Hennes bilde av fredsnasjonen Norge rakner når hun finner ut at Norge eksporterer våpen og militært utstyr, blant annet til flere av landene som kriger i Jemen. Penelope (14) vasser i konsekvensene av plastforsøpling i en skjærgård utenfor Trondheim. Kim (27) møter en brutal virkelighet på gata i Texas, og mellom skyhøye bygninger og milliardindustrier spør han seg: hvor blir det av alle penga?

Men der mange skrur av kameraene, tar MISSION IMPACT oss videre. For når problemene er presentert og tårene er tørket, begynner kampen for endring. Og gjennom det varierte persongalleriet, viser Kim, Victoria og Penelope at alle sitter på skjulte superkrefter i kampen for en bærekraftig framtid.

Se serien her!

Mission Impact 1
Mission Impact 2
Mission Impact 3

MISSION IMPACT lanseres 2. april på Facebook, Youtube og en egen nettside, og er produsert av Hacienda Film og Differ Media, kjent for prisbelønte produksjoner som Sweatshop, Motherhood og Thank You For The Rain. Serien er laget i samarbeid med Forum for utvikling og miljø - en nettverksorganisasjon for 50 norske organisasjoner som jobber for en bærekraftig framtid. Produksjonen er finansiert av Norad.

Kontakt: Forum for utvikling og miljø: Hannah E. Ander, kommunikasjonsrådgiver. Hannah@forumfor.no / 936 52 261 Differ Media: Johanne Kristensen Sandvik, impact produsent, Johanne.sandvik@differmedia.no / 906 07 309 Hacienda Film: Bår Tyrmi, regissør, bar@hacienda.no


HER KAN DU SE SERIEN

Engasjér deg!

Forum for utvikling og miljø er et nettverk av 50 norske organisasjoner som på hver sin måte arbeider for bærekraftig framtid. Mange av våre medlemsorganisasjoner kan du bli aktiv i og/eller støtte økonomisk. Det nytter!

Er du barn eller ungdom og vil engasjere deg? Changemaker Norge, Spire, KFUK-KFUM Global, PRESS Redd Barna ungdom, Miljøagentene og Norsk Folkehjelps Solidaritetsungdommen vil alltid ha flere aktive frivillige med på laget!

Se medlemsoversikt her.