Møt ForUMs nye kommunikasjonsrådgiver

Møt ForUMs nye kommunikasjonsrådgiver

Planteentusiast og novelleforfatter Nina Krizan gleder seg til å jobbe kreativt i ForUMs kommunikasjonsteam. Bli bedre kjent med vår nye kommunikasjonsrådgiver her!

Velkommen til Forum for utvikling og miljø, Nina! Kan du fortelle oss litt om hvem du er og hva du har gjort før du begynte i ForUM?

Takk for hyggelig velkomst! Før jeg begynte i ForUM, jobbet jeg i Sex og Politikk - foreningen for seksuell og reproduktiv helse og rettigheter som organisasjons- og kommunikasjonsrådgiver. Ellers har jeg bakgrunn i musikk- og kulturbransjen hvor jeg var heldig og jobbet med medier og kommunikasjon på mange spennende prosjekter. Jeg har mastergrad i kunsthistorie og språk fra Universitetet i Zagreb i Kroatia, hvor jeg kommer fra, og er egentlig en språknerd som er veldig glad i å jobbe kreativt.

Hva gleder du deg mest til å jobbe med i ForUM?

Jeg gleder meg veldig til å være med på å skape spennende kampanjer og interessant innhold til sosiale medier, ikke minst det å jobbe med noen av de viktigste temaene i dag.

Hva gjør du når du ikke jobber med å gjøre verden til et bedre sted?

Da driver jeg med planter. Spesielt i koronatiden har dette blitt til en seriøs hobby, og nå er leiligheten ganske full av alle slags planter. Jeg har klart å dyrke fra frø både mango- og sitronplante og amaryllis. I sommer høstet jeg for første gang min egen ingefær og hvitløk!

Hva spiser du helst/favorittmat?

Sjømat og grapefrukt. Ikke nødvendigvis samtidig.

Hva er det folk ikke vet om deg/har du en funfact om deg selv?

I perioder skriver jeg noveller som jeg deler med mine venner. For noen år tilbake ble en av novellene mine publisert i et litteraturmagasin i hjembyen min.